]

Пазаруващите онлайн в Полша имат нова възможност за плащане на покупките си. Услугата, разработена от Unikasa има две основни качества, заслужаващи да се споменат – отложено плащане на месечни вноски и плащане чрез терминали в офлайн обекти.

Системата позволява на ползващите кредитни карти от Citibank да изберат отложено плащане на месечни вноски при покупката на стоки с цена над определена сума. Клиентът може да избере броя на месечните вноски (от 6 до 24) и преводите ще се извършват автоматично.

Другата интересна опция е превеждането на парите чрез терминали в над 400 магазина в Полша. Това е вариант, при който клиентът, посещавайки например някой от големите супермаркети като Tesco и Real, плаща офлайн за онлайн поръчките си. Това е интересен вариант за тези, които не искат да се доверят на онлайн банкирането, кредитната си карта и другите онлайн системи за разплащане. Доколко е практичен ще зависи от броя на терминалите, който за момента се увеличава прогресивно.

Публикувано от Vzemibg.com, в категория Електронна търговия. Дата: септември 6, 2008, 5:04 pm | Коментарите са изключени за Нови решения за плащанията в онлайн магазини в Полша

Comments are closed.