]

Е, всяко нещо си има начало, включително и сайтовете. През последните дни Vzemibg.com направи първите си стъпки към света. След няколко месеца планиране и разработка сайта е онлайн с 98% от функционалността си. В следващите публикации ще ви запознаваме с функциите и полезните опции на Vzemibg.com – първия портал за онлайн пазаруване в България.

В него ще намерите професионални ревюта на онлайн магазини предлагащи най-различни стоки, а също и актуална информация за предлаганите от тях бонуси и промоции. Надяваме се вие да се включите и да напишете ревюта за магазини, с които сте имали опит или просто да направите коментар за някой от тях в секция Потребителски ревюта.

Търсачката на сайта ще става все по-необходима с нарастването на информацията в него, а класациите – все по-представителни и по-оспорвани.

За напредналите потребители, които искат да следят множество магазини предлагаме лесна възможност да го направят, след като се регистрират. Ако избягвате регистрациите по сайтове и не сте толкова придирчиви можете да ползвате RSS емисиите ни за различните секции.

Силно се надяваме да постигнем целта си – да станем източник на полезна и актуална информация за пазаруващите онлайн, като в същото време си партнираме максимално с интернет магазините за популяризиране на електронната търговия.

Екип Vzemibg.com

Публикувано от Vzemibg.com, в категория Vzemibg.com, Електронна търговия. Дата: май 19, 2007, 11:33 pm | Няма коментари »

Публикувай коментар

Вашият коментар

Можете да ползвате следните тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Забележка: Включена е модерацията на коментарите, което може да забави показването на вашия коментар. Няма нужда да пускате коментара си отново.